Gyakori kérdések

1. Hol található az üzletük?

Üzleteink Budapest belvárosában találhatók. A Gold üzletünk a Pláza sarkánál az Ady Endre úton található. Szemben van a Vám és Pénzügyőrség épülete, az üzlet mellett a sarkon van a 30 éves Csülök Étterem vagy szemben még a közismert Dolce Áruház.

2. Lehet e bank kártyával fizetni?

Nem vezettük még be a bankkártya szolgáltatást, a Bankok magas jutalékrendszere miatt. Amennyiben ezzel szeretett volna fizetni, visszatérítjük a tranzakciós felvétel díját Önnek.

3. Mi van, ha ajándékba vittem egy terméket, de nem lett jó?

Természetesen visszahozhatja és levásárolhatja, vagy kicseréljük egy másik termékre a nem megfelelő árut.

4. Mennyi időn belül készülnek el a méretes öltönyök?

Általában 2,5 héten belül készítjük méretre az öltönyöket, de van olyan márkánk, amit csak 5-6 hétre tudunk vállalni.

5. Lehet-e inget is méretre készíteni?

Természetesen pamut és nehézselyem kollekciónkból erre is lehetőség van, forduljon bátran kollégáinkhoz, megmutatják a színskálát és az anyagokat.

6. Az alkalom előtt mennyi idővel érdemes a méreteket és a színeket lefixálni?

Mi azt kérjük a vásárlóinktól, legalább 6-7 héttel az esemény előtt jöjjenek és egyeztessük le a méreteket és az igényeket, hogy idegeskedés mentesen készülhessenek az eseményre.

7. Segítenek-e, ha nincs ízlésem a kiválasztáskor?

Mindenben a segítségére leszünk. Kollégáink többéves tapasztalattal állnak a rendelkezésére.

8. Mi egy picit több időt szeretnénk a kiválasztásra fordítani, tudnak-e mellénk egy eladót biztosítani, aki csak velünk foglalkozna?

Köszönettel vesszük, ha csak Önökre kell figyelnünk! Hívja számainkat és egyeztessen időpontot velünk. Egy kollégánk várni fogja Önöket és mindenben a segítségükre lesz. Részletesen beszélhetnek minden kívánságról és felmerült kérdésről.

9. Nem vagyok konfekció méret, hogyan tudnak nekem azonnal biztosítani egy megfelelő méretű öltönyt?

Amennyiben a készletben megtaláljuk a megfelelő termékeket, rögzítjük az átalakítás lehetőségeit és időpontjait. Varrónőnk segítségével Önre igazítjuk az öltönyt és így érhetjük el az optimális használatot.

10. Ha alakítani kell az öltöny úján vagy a nadrág hosszán mi a teendőm?

Természetesen nagyon kevés férfi az, akinek ne kelljen nyúlni az öltönyéhez, kivételes esetekben azonnal 1-2 órán belül, de normál esetben 24-48 órán belül a megfelelő méretre alakítjuk a termékeinket.

11. Van egy különleges kérésem, eddig nem nagyon oldották ezt meg sehol nekem?

Minden különleges kérést szívesen veszünk! Azt gondoljuk az igazi kereskedő attól az, mert megoldja a vásárló kérését. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal és mindent megteszünk, hogy kívánsága megvalósuljon!